Τα νέα μαςΑνοιξιάτικη Εκδρομή στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου στη Μαμψώ Κορινθίας θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 12 Μαίου το Παρεκκλήσι μας .Δηλώσεις συμμετοχής εντός του Ιερού Ναού έως τις 10 Μαίου.


Κοπή βασιλόπιτας του έτους 2012 για τις συναντήσεις νέων την Δευτέρα 30 -1-012


ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΣΙΑΣ ΞΕΝΗΣ!


Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012 έγινε η κοπή της πίτας στο κατηχητικό των παιδιών της  Οσίας Ξένης. 
Τα παιδιά είχαν πολλή αγωνία για το φλουρί το οποίο το κέρδισε ο Δημητράκης και ο Στέφανος ( μισό - μισό ) και γι' αυτό θα δοθεί  και στους δύο δώρο !


Οι κατηχήτριες επί τω έργω!
Οι δύο τυχεροί με το φλουρί στο χέρι!ο μαγάλος τυχερός ......ο Δημητράκης!
Έκδηλη η αγωνία στα κορίτσια !


Δύο καινούργιες ευκαιρίες για μικρούς και μεγάλους ξεκινούν αυτές τις μέρες στο Ιερό Παρεκκλήσιο της Οσίας Ξένης

α) Κατηχητικό:

Για νήπια και παιδιά πρώτων τάξεων δημοτικού σχολείου με κατηχήτριες την Σωτηρία και την Αποστολία που εθελοντικά προσφέρθηκαν στην ιερή αυτή διακονία της ψυχής των παιδιών μας ! Ήδη έχει δημιουργηθεί μια ομάδα με δέκα παιδιά. Το κατηχητικό θα γίνεται μέσα στο παρεκκλήσιο από τις 10.45 μέχρι τις 11.30 κάθε Κυριακή.
Είναι πολύ συγκινητικό αν σκεφτεί κανείς ότι ύστερα από 90 χρόνια μια δραστηριότητα που είχε αναλάβει η ίδια η κτίτορας του ιερού παρεκκλησίου η κ. Ξένη Ξυναρίου ,αυτή της κατηχήσεως των παιδιών της περιοχής των κάτω Πατησίων, ξαναζωντανεύει στον ίδιο χώρο πάλι για τα παιδιά της περιοχής αυτής 
Η Οσία Ξένη να δίνει πλούσιες τις ευλογίες της στις δυο αυτές δασκάλες των παιδιών μας . Τις ευχαριστούμε πολύ!

β)  Μαθήματα πλεκτικής και βελονάκι 


Η κυρία Σοφία, γιαγιά της μικρής Σοφούλας, θα αρχίσει την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου και κάθε Τρίτη στις 16.30 μ.μ, μαθήματα πλεκτικής και βελονάκι δωρεάν για όλες όσες θέλουν να μάθουν αυτή την τέχνη που ειδικά στις μέρες μας ξαναγίνεται αναγκαία 

Η Οσία Ξένη Κάτω Πατησίων απέκτησε δικό της ιστότοπο επικοινωνίας!!!

Ημέρα δημιουργίας : Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Ευχαριστούμε πολύ την εκπαιδευτικό Παναγιώτα Φαμέλη που μας εμψύχωσε και μας βοήθησε καθοριστικά να φτιάξουμε αυτόν τον ιστότοπο. Η οσία Ξένη να την φυλάει και να την ευλογεί πάντοτε!